Želja slavio u Leskovcu

Rukometaši Železničara upisali su novu pobedu u Arksu ligi i ponovo su, kao u prethodnom kolu, za gol bili bolji od protivnika. U trećem kolu Želja je u Leskovcu slavio protiv Dubočice rezultatom 27:26 (13:10).

Nakon pet minuta izjednačene borbe, domaći su uspeli da dođu do prednosti. Najveću prednost Dubočica je imala u 11. minutu, bilo je +4 (7:3). Želja je sve vreme jurio rezultat, dolazili su izabranici Đorđa Teodorovića do gola zaostatka, ali su tek šest minuta, pre kraja prvog dela, uspeli da izjednače (9:9). Do preokreta, gostujući tim, došao je u 25. minutu. Nišlijama je pošlo za rukom da postignu tri gola i sa 13:10 odu na odmor.

U nastavku meča Železničar je uspevao da održava prenost stečenu pre odlaska na odmor. Pad u igri usledio je u finišu meča. Kada su domaći napravili seriju od 4:2 i pripretili, no do izjednačenja i preokreta nije došlo. Tako je Želja upisao drugu pobedu, a Dubočica uknjižila prvi poraz.

Niški tim ponovo je do pobede predvodio Đorđe Spasić sa devet golova, sledili su ga Nemanja Milovanović sa šest i Aleksandar Pavlović sa pet. U domaćem tim najefikasniji je bio Ilija Stanković koji se sedam puta upisao u strelce.

U narednom kolu Železničar će ugostiti Šamot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.