U Naisi ne žele da potcene Makedonke

Novi trener Naise Ljubomir Obradović poziva na oprez i na maksimalnu fokusiranost pred prvi duel  2. kola EHF kupa, sa ekipom Čaira u Skoplju.

 

Ne smemo da budemo prepotentni i da bilo koga potcenjujemo. Idemo u Skoplje da što bolje odigramo. Imamo određenih saznanja o protivniku. U timu imamo i dve makedonske reprezentativke, pa smo neke informacije dobili iz „prve ruke“-ističe šef Stručnog štaba Naise.

 

Kako je u Nišu tek nekoliko dana, trener Obradović  kaže da će biti potrebno još malo vremena da se devojke prilagode njegovom principu rada, ali dodaje da je izuzetno zadovoljan  odnosom i zalaganjem. Takav odnos kao rezultat imao je dobro otvaranje šampionata, pa je  Naisa prvenstvo otvorila ubedljivom pobedom protiv ekipe Radničkog u Kragujevcu sa 32-23.

 

Zadovoljan sam startom u šampionatu. Zbog poznate situacije sa Koronom, devojke nisu imale mogućnosti da odigraju veći broj pripremnih utakmica, pa ćemo neke stvari rešavati u hodu-navodi Obradović.

 

Naisa nakon gostovanja ekipi Čaira, u subotu 10.oktobra u Skoplju, već u sredu 14.oktobra u 2.kolu Prvenstva Srbije dočekuje ekipu Vrbasa na domaćem parketu  u hali „Čair“, a onda  naredne subote igra revanš meč protiv makedonske ekipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.