Stonoteniserke iz Babušnice u reprezentaciji regiona (VIDEO)

Makedonski i srpski stonoteniseri sastali su se za vikend u Nišu, kako bi Makedonci odigrali pripremne mečeve za Prvenstvo Balkana koje će biti održano u kategoriji kadeta, juniora i mlađih seniora.

Susret reprezentativnih selekcija imao je prijateljski karakter, a reprezentacija Regionalnog stonoteniskog saveza Niša bila je podeljena na A i B tim.

Uz dve Nišlijke, jednu reprezentativku iz Negotina, i jednu iz Pirota, šansu da nastupe u B selekciji regionalne reprezentacije dobile su i dve takmičarke iz Babušnice – Anđela Ognjanović i Ljubica Nikolić.

Stonoteniski klub „Lužnica“ iz Babušnice, inače, priželjkuje što više ovakvih prilika jer su one nagrada za dosadašnju dobru igru i motiv za buduće uspehe. Plan im je da u nekom od narednih baraža pretekmu Vojvođanke i da se plasiraju u viši rang takmičenja. Na tom putu čak ni finansije im nisu prepreka.

A kada je reč o uslovima u kojima se trenira i održavaju takmičenja niških klubova i regiona, situacija u Stonoteniskom domu se, nakon rešavanja problema sa elektrinom energijom, napokon popravila.

Inače, u prijateljskom susretu sa Makedoncima, reprezentacija Regionalnog stonoteniskog saveza Niša igrala je u oslabljenom sastavu, jer je veliki broj igrača odsustvovalo zbog odmora.

Opširnije u prilogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.