U Aleksincu počinje „Sportsko leto“

U Aleksincu se, od 7. do 12. avgusta, održava manifstacija „Sportsko leto 2017“ koje, uz promociju sportova, klubova i profesionalnih sportista, podrazumeva rekreaciju i zabavu za sve zainteresovane građane.

Takmičarski program odvijaće se u kasnim popodnevnim i večernjim časovima na nekoliko lokacija u gradu – na Terenu za male sportive ”Taš”, na platou Doma kulture, ispred Turističko – informativnog centra i na stadionu FK ”Napredak”.

Takmičari će se, podeljeni na uzraste, nadmetati u malom fudbalu, ženskom fudbalu, košarci, atletici, pikadu, šahu i stonom tenisu, dok će prvog dana manifestacije biti održana promocija džudoa, džiju-džice i karatea.

Takođe je najavljen i nastup Plesnog studija „Ronde“, kao i folklornih društava.

Velika finala odigraće se u subotu, 12. avgusta, nakon čega će pobednicima biti uručeni pehari i medalje, kao i robne nagrade u vidu košarkaških i fudbalskih lopti, setova za stoni tenis i pikado, šahovskih garnitura…

Vatrometom u 22 sata, ovogodišnje aleksinačko „Sportsko leto“ biće i zvanično zatvoreno.

Prijavljivanje za učešće u « Sportskom letu » obavlja se u prostorijama Turističko –  informativnog centra, u centru grada, svakog dana od 9 do 19 sati.

Organizatori događaja su Sportski savez opštine Aleksinac i Organizacija za turizam i sport, kojima će, tehničku podršku, dati veliki broj aleksinačkih klubova.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.