Turnir prijateljstva u Nišu protekao u sjajnoj atmosferi (VIDEO)

 

Peti Međunarodni turnir prijateljstva “NAISUS OPEN” prevazišao je očekivanja i samih organizatora. Nakon jedne godine pauze, svi su se pribojavali kakav će odziv takmičara biti u novonastalim okolnostima. Međutim više od 60 takmičara iz čak 5 zemalja regiona, nadmetalo se dva dana u hali OŠ Ivo Andrić u Nišu.

 

Turniru su prisustvovale i legende paraolimpijskog stonog tenisam Mitar Palikuća I Borislava Perić Ranković, koja je i otvorila samo nadmetanje.

Samo reči  pohvale na račun organizacije stižu i od gostiju iz susednih zemalja.

 

Turnir je održan uz finansijsku i logističku pomoć Grada Niša, a podrška u ovakvim situacijam stiže i sa Fakulteta sporta I fizičkog faspitanja, tačnije sa katedre za adptivno vežbanje I sport osoba sa invaliditetom.

 

Organizator turnira, Stonoteniski klub za osobe sa invaliditetom Nais, ni u ovim otežanim uslovima za funkcionisanje, sprovodi redovno sve svoje aktivnosti.

Naravno kod ovakvih turnira rezultat je uvek u drugom planu, jesu se svi trudili da ostvare pobede, ali na kraju ipak je pobedilo prijateljstvo i lepo druženje svih takmičara za vikend u Nišu.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.