Silovit start stonotenisera Železničara (VIDEO)

Stonoteniski klub Železničar iz Niša furiozno je ušao u novu superligašku sezonu. Zbog novonastalih epidemiolških uslova i format lige je drugačiji, pa se liga igra turnirski. Prvi takav turnir odigran je proteklog vikenda u Zrenjaninu, Na njemu je svaka ekipa odigrala po četiri meča, a niški stonoteniseri ostvarili su sve 4. pobede.

Prvog dana turnira Železničar je savladao ekipu TSC sa 4:1 i ekipu Temerina sa 4:2, dok su sledećeg pale ekipe Ade (4:1) i u izuzetno dramatičnom duelu i ekipa Spartaka (4:3).

Posle dobre i uspešne premijerne sezone u Superligi Železničar je u novu sezonu ušao sa još većim ambicija i dodatno pojačan još jednim bugarskim reprezentativcem. Pored “starosedeoca” Kirila Popova, niškoj ekipi se priključio i odlični Peđo Krastev, što uz iskusnog Miloša Milenkovića i mladog, ali izuzetno talentovanog Đorđa Petrovića čini jedan od najjačih timova u ligi. Ali i ostale ekipe nisu” sedele skrštenih ruku”, tako da čak 7 od 12 superligaških ekipa ima internacionalce u svojim redovima, što obećava kvalitetnu i neizvesnu borbu ove sezone.

Nakon prvog turnirskog vikenda samo su 3 ekipe ostale neporažene – aktuelni šampion Banat iz Zrenjanina, Crvena Zvezda i Železničar.

Ekipa Sport juga ispratila je niške stonotenisere na put za Zrenjanin pa pogledajte kakava su očekivanja u novoj sezoni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.