Naisa pobedila Crvenu zvezdu za proboj u gornji deo tabele

 

 

Rukometašice Naise dobile su izuzetno bitnu utakmicu. U Beogradu je savladana Crvena Zvezda, ekipa iz donjeg dela tabele, što je u ovom trenutku imperativ za klub iz Niša. Naisa je slavila 37-30 (20-17).

 

-Izuzetno važna pobeda za nas u svakom smislu. Kontrolisali smo rezultat od početka do kraja i zasluženo slavili. Nije bilo lako. Škripalo je u pojedinim trenucima u odbrani, ali smo napadački odigrali dobar rukomet. Ova pobeda puno će značiti mojoj ekipi za podizanje samopouzdanja-raportira Živojin Maksić, trener Naise.

 

Pokazalo se još jednom da, kada kapitenka odigra na visokom nivou-Naisa taj meč dobija. Olivera Nikolić bila je najefikasniji igrač susreta sa 11 golova i sasvim zasluženo proglašena je za igračicu utakmice.

 

U stopu su je pratile Sanja Stamenković sa 8 golova, kao i Jovana Veljković i sve bolja Teodora Petković koje su se po 7 puta upisale u strelce.

 

Naisa je stigla  do pete pobede u prvenstvu, a ukoliko u narednom kolu savlada ekipu Medicinara, može da stigne i do četvrte pozicije koja vodi u plej of.

 

Do plej ofa ima još puno da se igra, ali ono što je za sada najvažnije je da je Naisa daleko od opasne zone.

 

 

Beograd, USC Voždovac. Gledalaca: 80. Sudije: Milenko Alimpić, Zdravko Crnjanski (B.Palanka). Isklučenja: Crvena Zvezda 6 minuta, Naisa 8 minuta. Sedmerci: Crvena Zvezda 2 (2), Naisa 1 (1).

ŽRK NAISA: Ivanović, Nedeljković, Ranđelović, T.Petković 7, Đurović, Veljković 7, Dala, Stojanović 2, Mihajlović, M.Petković, Milošević, Rosić, Stamenković 8, Nikolić 11, Mladenović, Belić 2.

ŽRK CRVENA ZVEZDA: Mitić, Jelić, Šašić 3, Petković 5, Momčilović, Ristić 2, Đurković, Đorić, Stašić, Krća, Nenadić, Vidić, Mitić 6, Kostrešević 6, Andrić 7.

 

 


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.