pingpong

Takmičari Kinezisa i dalje u vrhu srpskog džudoa

Takmičari Kinezisa i dalje u vrhu srpskog džudoa

U Beogradu u voždovačkim Šumicama, na Prvenstvu Srbije za seniore u skladu sa svim propisanim merama u borbi protiv pandemije virusa KOVID 19, u konurenciji 188 takmičara iz 38 klubova, takmičari niškog Kinezisa osvajanjem čak 7 medalja, dokazali su da su u samom vrhu srpskog džudoa.

 

Niš i ove godine ima seniorskog šampiona Srbije, a to je Đorđe Stanojević u kategoriji do 73kg, ujedno i najbrojnijoj kategoriji na šampionatu sa ukupno 32 takmicara. On je u finalu bio bolji odFilipa Jovanovića iz Crvene Zvezde, inače najtrofejnije ekipe na turniru.

 

Vicešampioni iz redova Nišlija postali su Nevena Milić u kategoriji do 48kg i Aleksandra Stojkov do 100kg. Dok su bronzane medalje osvojili Mina Pešić kategoriji do 48kg, Aleksa Krstić do 66kg i Vuk Elez do 81kg.

 

U klubu ističu da su zadovoljni postignutim rezultatima I da kontinuitet sjajnih rezultata dokazuje da se u Kinezisu ozbiljno I studiozno radi I da su svi ovi rezultati posledica toga.


Povezane vesti

“El klasiko” srpskog ženskog fudbala uživo na našem portalu (VIDEO)

U 6. kolu Superlige za žene sataće se Mašinac Trace i Spartak iz Subotice. Stadiona Mašinca na  Delijskom Visu još

Tri bronze Srbiji na Svetskom školskom prvenstvu donele takmičarke Naisusa

  U Beogradu se od 11. do 19. septembra održava Svetsko školsko prvenstvo. Naime, Međunarodna školska sportska federacija predstavlja internacionalnu

U znak sećanja na Baneta Milačića najavljen memorijal u njegovu čast (VIDEO)

Na terenu bivše Pedagoške škole, a danas parkingu Filozofskog fakulteta, u subotu 30. septembra se okupila grupa ljudi da oda

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.