Spartak ponovo bolji od Mašinca (VIDEO)

 

Fudbalerke Mašinca ponovo su poražene od svog najvećeg rivala, subotičkog Spartaka sa 4:0, u sklopu trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije. Utakmica je usled radova na stadionu Mašinca morala da se odigra na terenu FK Car Konstantin, tri dana pre nego što je rasporedom planirano.

 

Gošće su utakmicu na vetrovitom Bubnju otpočele na najbolji mogući način, golom Milivojevićeve u trećem minutu. Prednost Spartaka duplirala je Filipović u 17. minutu, a na 3:0 povisila je Trip, prelepim udarcem u 39. minutu. Konačan rezultat postavila je Kusi u 52. minutu, za konačnih Mašinac-Spartak 0:4.

 

Nakon ove utakmice ništa se nije promenilo na tabeli. Spartak je još ranije obezbedio titulu, dok je Mašinac ostao treći sa 28 bodova na svom kontu. U narednom kolu, “zelene” dočekuje drugoplasiranu Crvenu zvezdu, najverovatnije opet na stadionu na Bubnju.

 

izveštaj: Petar Dubljević

 

 

 

 

Niš, 31. marta. Stadion FK Car Konstantin

Gledalaca: 150

Glavni sudija: Milica Milovanović (Kragujevac)

MAŠINAC: Jović (od 46. V. Stanković), Nikolić (od 46. Čogurić), Vučković, Stanković, Vasiljković, Stevanović, Krstić (od 63. Ilić), Pavlović (od 80. Todosijević), Marjanović, Vilet, Đorđević.

SPARTAK: Mihajlović, Baka, Nađ, Frajtović, Milivojević, Trip, Ćirić, Filipović, Kusi (od 60. Ilić), Levis, Stupar.

 

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.