Važan meč za Naisu u Inđiji

 

Petak, 01.04. u 19,00 sati Železničar (I)-Naisa

 

Četiri kola ostala su do osnovnog dela Arkus lige Srbije. Naisa želi da zadrži četvrtu poziciju koja vodi u plej of.  Za ostvarenje tog cilja, po svemu sudeći, biće neophodne tri pobede.

 

Naisa bi veliki korak napravila kada bi na otvaranju 19.kola slavila u Inđiji.

 

-Želimo do doigravanja za titulu, ali smo svesni da nećemo lako doći do tog cilja. Pred nama je izuzetno težak raspored. Idemo korak po korak. Naredni protivnik je ekipa Železničara koja je uspela da okupi veliki broj mladjih reprezentativki Srbije i takav pristup očigledno daje rezultate. Radi se o kvalitetnoj ekipi. Mi imamo kadrovske probleme, ali Ipak, smatram da možemo do dobrog rezultata. U timu neće biti Jovane Veljković, koja je u karantinu zbog kovida. Dobro je da se u tim vraća Sanja Stamenković. Mislim da imamo kvalitet da odigramo dobru utakmicu i da se u Niš vratimo sa bodovima-ističe Živojin Maksić, trener Naise.

 

Utakmica sa ekipom Železničara igra se u petak, 1.aprila u Inđiji od 19,00 sati.

 

Nakon toga Naisa dočekuje ekipu Crvene Zvezde, a onda sledi rasplet, najpre gostovanje ekipi Medicinara, a onda i zatvaranje osnovnog dela prvenstva sa Bekamentom u Nišu.

 

Najveći konkurent Naisi za četvrtu poziciju je ekipa Radničkog iz Kragujevca koja ima tri boda manje, ali i daleko povoljniji raspored u finišu prvenstva.

 

Najvažnije je da se sve u rukama Naise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.