Počinju prijave za novu sezonu futsal i basket “Amater lige” Niša

 

U organizaciji sportskog udruženja Koloseum 018 i ove godine nas očekuju dva veoma zanimljiva sportska događaja.

 

11. po redu turnir u malom fudbalu-futsalu “Amater liga 2022” krenuće od 7.maja na terenu Osnovne škole “Učitelj Tasa”, gde se očekuje učešće do 12 ekipa, koje će kroz ligaški sistem gotovo dva meseca svakog vikenda, a zatim i eliminacionu rundu dati novog pobednika ovog već tradicionalnog turnira.

 

 

Uporedo sa futsalom, krenuće i druga sezona “Basket Amater lige Niša 2022” koja je prethodne godine pobrala sve simpatije i koja će se održavati svakog vikenda na terenima sportskog kompleksa “Rovče” uz učešće 16 ekipa. Svaki tim odigraće tokom sezone najmanje 45 takmičarskih mečeva, a najboljih 12 ekipa na kraju ligaškog dela ostvariće pravo nastupa na završnom danu, kada će se dobiti pobednik ovog basket takmičenja.

 

Ono što je zagarantovano za najbolje timove i pojedince u oba sportska takmičenja biće obezbeđene brojne i vredne nagrade.

 

 

Prijave ekipa vršiće se do 29. aprila a sve informacije mogu se dobiti na zvaničnim fejsbuk stranicama udruženja i turnira, kao i mejlom – koloseum018@hotmail.com, odnosno kontaktom na telefone 064/680-49-39, 064/020-53-87.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.