Šok završnica u Pančevu, Želja naneo prvi poraz Dinamu!

Rukometaši Železničara uradilli su ono što nije nijedna ekipa do sada odneli su bodove iz Strelišta. Niški tim savladao je Dinamo rezultatom 28:27 (14:14) u desetom kolu ARKUS lige.

Prvi deo meča obeležila je rezultatska klackalica, a ekipe su se naizmenično smenjivale u vođstvo. Domaći su u par navrata imali i po tri gola prednosti, ali su gosti uvek uspevali da ih stignu.

U nastavku meča Želji je pošlo za rukom da dva puta ima +2, ali su domaći uvek uspešno vraćali u meč. Dinamo je u 56. minutu vodio sa 27:25.  Kada su svi mislili da će bodovi ostati u Pančevu, na scenu je stupio niški tim. Sa dva vezana pogotka Stojanović je doneo izjednačenje Želji i drama je mogla da počne.

U šok završnici bolje su se snašli gosti koji su u finišu poveli preko Spasića (28:27). Uposlednjim sekundama prečka je bila saveznik Železničaru, nedugo zatim lopta je ponovo bila u posedu Pančevaca ali  je šut Miloša Kosadinovića uz zvuk sirene odbranio golman Miroslav Kocić i slavlje je moglo da počne.

Železničar su do pobede predvodili Stojanović sa osam i Jevtić sa šest golova. U redovima domaćih najefikasniji su bili Kostadinović sa sedam i Šotić sa šest pogodaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.