Sin Ivana Krstića Belog postaje prvotimac Radničkog

Ivan Krstić Ica, sin Ivana Krstića Belog, biće priključen prvom timu saopšteno je sa Čaira.

Mladi Krstić prošao je sve selekcije Radničkog. Međutim, nije se, poput njegovih vršnjaka ranije priključio prvom timu. Kako navode iz kluba, to se nije desilo, zbog odluke nekadašnjih čelnika Radničkog, da svi koji su tužili klub više nemaju mesto u njemu.

Često se zaboravljalo da je Krstić ranije tužio klub, jer su sva ta obećanja prethodnih funkcionera Radničkog bila šarena laža. Ništa nije ispoštovano od obećanog, a perspektivni Krstić je samo marginalizovan u tom periodu – kažu iz kluba.

Ivan Krstić, priključen je timu, na zahtev prvog čoveka kluba Ivice Tončeva, koji je reagovao na nepravdu koja je učinjena ovom momku.

Svrha Omladinske škole Radničkog je i tu da pomogne deci se sklone sa ulice i da se bave sportom. Svakako će neka od te dece postati vrhunski sportisti.  Neće svako od te dece postati vrhunski sportista, ali će svako naučiti šta je timski rad, ali i fer igra. To je glavna svrha Omladinske škole – ističe Tončev.

Ica od oca nije nasledio samo ime, već i talenat i ljubav prema fudbalu. U mlađim selekcijama bio je kapiten Fudbalskog kluba Radnički.

Ivan Krstić Beli tragično je nastradao na treningu na pomoćnom terenu stadiona Čair 2000. godine od udara groma. Čuvajući uspomenu na Ivana Krstića Belog, FK Radnički povukao je njegov dres sa brojem 10. Škola fudbala nosi ime svog najtalentovanijeg igrača, isto ime nosi i ulica u rodnom Medoševcu.

FOTO: FK Radnički

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.