Fudbalerke Radničkog treću godinu zaredom najbolje u Razvojnoj ligi (VIDEO)

Ženski fudbalski klub „Radnički 2012.“ ima svetlu budućnost. Prvi tim je takmičenje u Prvoj ligi okončao u vrhu tabele, a ono što posebno imponuje su rezultati mladjih kategorija.

Treću godinu zaredom mlade fudbalerke ovog niškog kluba ubedljivo su osvojile titulu u Razvojnoj ligi Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije za devojčice.

Pre utakmice poslednjeg kola sa gradskim rivalom – Mašincem, direktor  lige Nebojša Ristić uručio je pehar šampionkama lige.

Razvojni tim Radničkog prvenstvo je okončao fajterski, pobedom od 6-1 protiv ljutog rivala.  Treba reći i to da je ekipa Radničkog izuzetno mlada, a ekipa Mašinca još mladja.

A koliko su mlade fudbalerke Radničkog dominantne u regionu najbolje ilustruju podaci. Prvenstvo je okončano sa 25 pobeda i jednim porazom i to nesrećnim od Napretka iz Kruševca.

Poseban kuriozitet je da je mlada ekipa Radničkog u tek završenoj ligi postigla čak 135 golova više nego što ih je primila…Čestitamo!!!

Imajući u vidu da se ovaj mladi niški sportski kolektiv sufinansira iz grada  „na kašičicu“ jasno je da je time ovaj rezultat još vredniji.

Sve pohvale pre svega igračicama, ali i Stručnm štabu, Upravi kluba i roditeljima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.