Saznajte šta Nišlije najviše jedu i piju za vreme Kupa Radivoj Korać

Tokom Kupa Radivoj Korać, Nišlije najviše naručuju i piju pivo, a najčešće jedu piletinu. Osim obroka sa piletinom, na meniju posetilaca, i gledalaca prošle godine našli su se i pica, burgeri, i ćevapi, pokazuju podaci koje je objavila kompanija Wolt u susret ovogodišnjem takmičenju, koje će biti održano od 14. do 17. februara u niškoj dvorani Čair.

Kup Radivoj Korać je košarkaško takmičenje koje se igra 65. godinu za redom na ovom području, a poslednjih skoro 10 godina pod imenom Radivoja Koraća. Niš, kao grad domaćin, čuva uspomenu na ovog legendarnog jugoslovenskog i srpskog košarkaša, a Wolt će i ove godine biti partner Kupa.

Ova digitalna platforma omogućava Nišlijama da uživaju u omiljenom jelu i piću, a da pritom ne propuste ni minut dešavanja na terenu. Kup Radivoja Koraća je ujedno i prilika za druženje, slavlje i iskazivanje lokalnog ponosa. Drago nam je da nastavljamo da pružamo podršku ovom takmičenju, budući da je Wolt kao platforma postala važan deo svakodnevnog života ljudi, pružajući im jednostavne i praktične načine za zadovoljenje potreba – istakao je Filip Popović, Restaurant Development Team Lead iz kompanije Wolt Srbija.

Dok svi sa nestrpljenjem iščekuju ko će 17. februara podići trofej “Žućkova levica”, upravo preko ove platforme za dostavu, brojni posetioci Kupa i oni koji ga prate putem malih ekrana, moći će da poručuju hranu iz restorana i najrazličitije potrepštine iz prodavnica sve vreme tokom trajanja sportskog takmičenja.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.