AKL: Mesec je u znaku Durlantule!

 

Osmo kolo je iza nas i donelo nam je iznenađenje sezone. Šampion je “pao”. Ekipa sa najvećim brojem MVP igrača ove sezone nastavlja da gazi sve pred sobom.

 

 

Derbi kola između Niških medveda i Izmena na kraju pripao vicešampionima posle velike i teške borbe. Utakmica dostojna pijeteta koji nosi, pravi derbi viđen je na zatvaranju ovog kola. Na kraju, ipak oslabljeni Medvedi nisu izdržali jak tempo koji su od početka nametnuli igrači Izmena i koji su držali do kraja. Najzapaženiji igrači bili su kapiten Cvetković i nekadašnji MVP finalnog turnira kao i All Star igrač Raičević koji su ubacili po 4 trojke uz ubačenih 18 odnosno 22 poena.

 

U gorepomenutom duelu ekipa Durlantule nastavila je niz neporaženosti i preskočila možda i najveću prepreku na svom putu ka vrhu, šampione. Desetkovani Neradnički je ipak bio preslab za košgetersku mašinu Vučković-Bogdanić-Vučković koja melje sve pred sobom u sedmoj sezoni lige. Ovog puta dovoljan za novi trijumf bio je omaleni plej kakvog Amaterska košarkaša liga do sada nije imala i ne sumnjamo da ga čeka svetla budućnost u ovom takmičenju i puno nastupa za selekciju svih zvezda lige. Pobedi svog tima doprineo je sa 24 poena.

 

Još jedna od ekipa koja je najprijatnije iznenađenje Trust the Process nastavila je sa pobedničkim nizom i ponovo ubedljivim rezultatom došla do trijumfa. Ovog puta žrtva je bila ekipa Bulevara.

 

U ostalim duelima pobede su zabeleželite ekipe Margerskih tigrova, Tajchy Thunders, AKK Tvrđava i Brew Crew, dok je utakmica između Kraljeva ove igre i Los Santosa odložena zbog pomeranja i promena u rasporedu sa početka sezone.

 

 

 

Ekipa NeposlušNi bila je slobodna u ovom kolu.

REZULTATI 8. KOLA
Neradnički – Durlantula 42:48
Trust the Process – Bulevar 65:39
AKK Tvrđava – Old school Wolves 63:43
Niški medvedi – Izmene 58:76
Brew Crew – AKK Rekreativci 56:46
Tajchy Thunders – KK Senior 67:52
Margerski tigrovi – AKK Kolibri 48:39

 

TABELA:
1. Neradnički 7/1
2. Izmene 7/0
3. Durlantula 6/1
4. Tajchy Thunders 6/1
5. Niški Medvedi 5/3
6. Margerski Tigrovi 5/3
7. Trust The Process 5/2
8. Kraljevi Ove Igre 5/1
9. KK Kolibri 3/5
10. Brew Crew 3/5
11. KK Senior 3/4
12. NeposlušNi 3/4
13. AKK Tvrđava 3/3
14. Bulevar 1/7
15. Old School Wolves 0/8
16. Los Santos 0/7
17. AKK Rekreativci 0/7

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.