Rutinski sa Šapčankama pred početak plej ofa (VIDEO)

Pobedom nad podmlađenom ekipom Medicinara iz Šapca, rukometašice Naise, osnovni deo sezone okončale su na 2.mestu.

 

U utakmici bez rezultatskog značaja, ekipa iz Niša opravdala je ulogu favorita i rutinski savladala mladu ekipu iz Šapca koju sa klupe predvodi Sandra Kolaković.

 

Medicinar je nastupio uglavnom sa juniorkama i kadetkinjama, tako da se ni u jednom trenutku nije dovodilo u pitanje ko će iz ovog meča izaći kao pobednik.

 

Za trenera Naise Ljubomira Obradovića ovo je bila lepa prilika da ekipu podigne nakon poraza od Železničara u Inđiji, kako bi početak plej ofa dočekala na visokom nivou.

 

U ekipi Naise najefikasniji su bili bekovi, i Tijana Simatović i Sara Stankovski, koja je proglašena za igračicu utakmice postigle su po 5 golova, dok je kod gošći više od ostalih pružila Aleksandra Krstić koja se 8 puta upisala u strelce.

 

O utiscima nakon utakmice, pored trenera govorile su i igračice Sara Stankovski i Vanja Radukić.

 

Doigravanje za titulu počinje već narednog vikenda, kada u polufinalu plej ofa, u prvoj utakmici, Naisa dočekuje ekipu SPD Radničkog iz Kragujevca. U drugom polufinalu sastaju se branilac titule, ekipa Jagodina i Železničar iz Inđije. Igra se do dve pobede, a prednost domaćeg terna imaju boljeplasirane ekipe-u ovom slučaju Naisa i Jagodina.

 

 

NIŠ, Hala „Čair“. Bez gledalaca. Sudije: Dušan Cvetković, Igor Nikolić (Leskovac). Isključenja: Naisa 8 minuta, Medicinar 2 minuta. Sedmerci: Naisa 3 (2), Medicinar 7 (6).

ŽRK NAISA: Petković, Ivanović, Ranđelović, T.Petković, Đurović 2, Radović 2, Stojanovska 2, M.Petković 1, Stankovski 5, Stamenković 2, Nikolić 4, Filipović 4, Simatović 5, Sukur 2, Tasić 3, Gakidova 4.

ŽRK MEDICINAR: Glišić, Jarić, Mijailović 3, Kojić 3, Radukić 2, Obradović 3, Kažić 2, Vasić 4, Krstić 8, Rakić, Samardžić, Ivković 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.