Pepeljuga na vodi čairskog bazena (VIDEO)

Pepeljuga na vodi čairskog bazena (VIDEO)

Nišlije su i ove godine imale priliku da uživaju u pravom umetničkom performansku na bazenu “Čair”. Tradicionalni Svetosavski bal na vodi održan je po 22.  put u organizaciji Kluba za sinhrono i umetničko plivanje “Niš”, a pod pokroviteljstvom Grada Niša – Sekretarijata za omladinu i sport. Ovoga puta kroz vodeni ples ispričana je  bajku o Pepeljugi, uz koreografiju Ane Pejčić, trenera u ovom niškom klubu.

Na balu na vodi Nišlijama se predstavilo 50 članica Kluba za sinhrono i umetničko plivanje “Niš”. Dobro osmišljena koreografija, uz plivačice na visokom nivou  dobro su zagrejale dlanove Nišlija.

Kliub za sinhrono i umetničko plivanje “Niš” jedan je od najuspešnijih u Srbiji, a dobri rezultati nisu izostali ni u prethodnoj godini.

A bazen “Čair” i Klub za sinhrono plivanje “Niš” otvoreni su za nove šampionke, svakog radnog dana  od 18 sati.


Povezane vesti

Radnički bez Evrope i bez trenera

Fudbaleri Radničkog nisu uspeli da se dokopaju Evrope. Bar ne na zelenom terenu. Postoje kalkulacije po kojima Mladost iz Lučana

21. Zimski uspon na Trem

U subotu  25.02.2017. godine održaće se tradicionalna planinarska akcija “Zimski uspon na Trem” u organizaciji Planinarskog kluba Železničar iz Niša.

Revija ženske odbojke završena pobedom Kuršumlije (VIDEO)

Zahvaljujući Odbojkaškom klubu Stampedo Niš je minulog vikenda bio grad odbojke. Na tradicionalnom Stampi turniru za mlađe pionirke nedmetalo se

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.