Roler krosom u Niškoj Banji roleraši nastavili sezonu (VIDEO)

 

Sunčano nedeljno popodne u Niškoj Banjii, posle iscrpljujućih kiša i pada temperature,  samo po sebi mamilo je na rekreaciju. Uobičajena šetnja ovoga puta bila je oplemenjena extremnom zabavom – roler krosom.

 

Na glavnoj štrafti bio je postavljen poligon sa preprekama za zaobilaženje, provlačenje i preskakanje. Na njemu su kružili mali i malo veći roleraši, zagrevajući se za takmičenje. Već od 13 sati, prolaznici su se zauatavljali zadivljeni brzinom i veštinom takmičara koji su bez greške morali da projure kroz lavirint čunjeva i prečki. Sve su to uradili po dva puta, a na kraju su im se sabirala vremena i oni najbrži i najprecizniji popeli su se na pobednički tron.

 

Učesnika je bilo pedesetak i bez obzira na to što je svaki od njih po dva puta kružio po dugom poligonu, većina ih je bilo toliko brza, da je vreme proletelo, a pred publikom su se odigrale prave igre bez granica.

 

Pokrovitelj ove zabavne manifestacije, koja je realizovana uz tehničku podršku Sportskog kluba Extreme je GO Niška Banja.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.