Radnički otpustio Lalatovića

 

Kako je za Sport juga potvrđeno iz kluba, Nenad Lalatović više nije trener Radničkog iz Niša.

 

Treći mandate ovog trenera na klupi Radničkog okončan je na sednici Upravnog odbora gde su kao razlozi za smenu navedeni loši rezultati i nevođenje treninga, kao i to da Lalatović nije krenuo sa timom u karantin pred važan meč.

 

Na predlog sportskog direktora Aleksandra Jovanovića danas je zasedala disciplinska komisija i dala predlog Upravnom odboru za prekid saradnje sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem. Nakon toga održana je sednice Upravnog odbora na kojoj je  doneta odluka o prekidu saradnje.

 

Na taj način je okončana turbulentna nedelja koja je počela nakon teškog poraza od Vojvodine na Čairu. Posle teških sastanaka i tražio se način da se ekipa razbudi, ali ulje na vatru je dolila vest da je trener Lalatović u pregovorima sa ekipom Mladosti iz Novog Sada, direktnim konkurentom Radničkog u borbi za opstanak. Iako je to demantovano na jučerašnjoj konferenciji za medije, danas je ipak došlo do razlaza između kluba i trenera.

 

Ekipa Radničkog sutra od 18.00 časova u okviru 25. kola igra meč upravo protiv Mladosti u Novom Sadu. Nišlije se sada nakon serije loših rezultata nalaze u nezavidnoj poziciji i bodovi u ovom meču su im neophodni kako bi izbegli grčevitu borbu za opstanak.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.