FK Radnički: Nenad Lalatović ima ugovor do leta (VIDEO)

Fudbalski klub Radnikički demantovao je informaciju koja se pojavila u medijima da će aktuelni šef sturčnog štaba u ponedeljak nakon utakmice sa ekipom Mladosti GAT, napustiti klub i preuzeti upravo ekipu narednog protivnika.

 

Iz niškog tima ističu da je ovo još jedan način da se destabilizuje klub, da je o prljavoj kampanji koja je pokrenuta uoči veoma važne utakmice. Sportski direktor kluba Aleksandar Jovanović istakao je da Lalatović ima ugovor sa klubom do leta.

 

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović ima ugovor do leta, on je tu i predvodiće utakmicu u ponedeljak. Svi ti natpisi u medijima ne mogu da utiču na nas i ekipu. Fokusirani smo na utakmicu koja je veoma bitna za nas bitna, od ove utakmice nam dosta zavavisi, jer se pobedom vraćamo u mirne vode. Ovo je treći ili četvrti pokušaj da se klub destabilizuje, izdržali smo sve do sada, izdržaćemo i ovo. Nadam se pobedi i da dolaze bolji dani za naš klub, ističe Jovanović

 

 

Zbog bolesti, šef stručnog štaba Nenad Lalatović, nije vodio trening niti je prisustvovao vanrednoj konferenciji za medije. Njegov pomoćnik Dragan Šarac ističe da trenažni proces i priprema za naredni meč protiče po planu.

 

Šef neće prisustvovati treningu ima stomačni virus, kao i još četvorica igrača. Stefan Marjanović i Saša Jovanović su i pod temperaturuom. Nadam se da će nam se šef sutra priključiti,  mi radimo po njegovom planu i programu i pripremo se za utakmicu. Imamo kadrovskih problema, mnogo je povređenih igrača, pokušavamo da ih vratimo što pre u trenažni proces i da se priključe ekipi. Moramo da probamo da uđemo jako dobro u taj meč i da osvojimo bodove koji će da nas vode u mirnu luku. Mislim da natpisi ne mogu da utiču loše na ekipu. Šef je juče vodio trening, razgovarao sa njima, siguran sam da će svako ko izađe na teren od momaka dati maksimum za grb, klub, sebe… Daćemo maksimum i ponedeljak i pokušaćemo da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu, kaže Šarac.

 

Fudbalski klub Radnički i Mladost odmeriće snage u ponedeljak od 18h.

 

 

 


 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.