Pakult ne planira da napusti Čair (VIDEO)

Nakon pobede nad Radom na niškom Čairu, trener Radničkog, Peter Pakult, saopštio je da ne planira da ode iz kluba.

Komentarišući pisanja nekih medija da je, zbog neslaganja sa upravom, već spakovao kofere i da će, odmah nakon utakmice sa Radom, napustiti niškog superligaša, Pakult je na konfereciji za novinare po završetku meča saopštio da tako nešto, barem sa njegove strane, nije bilo u planu.

„Ni u jednom trenutku ja nisam doveo u pitanje svoj ostanak u Radničkom. Ja i dalje želim da radim sa ovim timom. Mislim da smo danas i videli kako je ekipa dala sve od sebe i igrala za svog trenera. I do sada smo, nakon dve pobede na strani, imali dobru atmosferu, a posle ove pobede mislim da će to biti još bolje,“saopštio je Pakult, odgovarajući na pitanja novinara koji su ga zamolili da prokomentariše špekulacije o njegovom odlasku.


Dan pred utakmicu na Čairu, podsetimo, sportski mediji pisali su da je došlo do kulminacije sukoba između Pakulta i rukovodstva kluba koje, navodno, već neko vreme pokušava da raskine ugovor sa Austrijancem. Kao razlog se navodi Pakultova nesaradnja sa ljudima iz kluba, nestručno vođenje treninga, nelogične izmene igrača… Prema pisanju Sportskog žurnala, do kulminacije sukoba je došlo na treningu pred meč sa Radom, kada je od Pakulta zahtevano da u utakmici obavezno bude Anid Travančić i još neki igrači. Reakcija trenera bila je, prema izvorima pomenutog portala, da neće pristati na pritiske, da će tražiti da mu se isplati dosadašnji rad i da će nakon toga najverovatnije otići iz Radničkog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.