Niški odbojkaš se mučili sa Novim Pazarom, pa zaseli na vrh tabele (VIDEO)

Nakon 4 odigrana kola odbojkaši Niša su lideri Super lige Srbije. Oni su u 4.kolu u Nišu slavili protiv ekipe Novog Pazara sa  3-1, po setovima – 25-22, 25-17, 22-25, 26-24.

U prva 2 seta viđena je dominantna igra Nišlija i kada se činilo da če rutinski privesti utakmicu kraju, nekoliko grešaka vratilo je pazarce u meč.

Novi trener gostiju je tek tada ukazao poverenje kapitenu Marku Božoviću koji unosi živost u igru, odličan je na bloku i uz stabiloan servis donosi set svom timu.

U takvom ritmu gosti su nastavili i u 4. setu. Imali su i ubedljivo viđstvo od čak 12-5, ali su Nišlije pokazale karakter. I u  ovom setu je preokret  doneo  kapiten, ali ovoga puta niškog tima – Milan Stojković. Vezao je nekoliko dobrih servisa, ekipa je to ispratila u polju i rezultat je za tili čas bila u egalu.

Odličnu partiju pružio je Keita koji je  osvojio 28 poena. Ikbajri je imao 15 uspešnih napada, ali je isto toliko lopti izbacio u aut ili je bio izblokiran.

Ekipa Niša imala je svega 4 blokade, naspram 16 Pazaraca, ali je uspela da dobije utakmicu.

Ovakva konstatacija gostujućeg kapitena itekako godi, ali su odbojkaši Niša svesni i da je prvenstvo tek počelo. Mnoga iskušenja tek predstoje.

U petak Nišlije gostuju Mladom Radniku u Požarevcu. Kao lideri na tabeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.