Naisa u dobrom raspoloženju dočekuje Pančevo

ŽRK Naisa- ŽRK Pančevo, subota, 4.februar, 19,00 hala „Čair“

 

Kalendarsku 2023.godinu Naisa je uspešno započela. Novi trener Slavko Krnjajac doneo je i novu energiju. Osvojen je bod na „vrućem“ gostovanju u Aranđelovcu, a nakon toga je Topličanin rutinski savladan u kupu. I jedan i drugi meč je zapravo hvatanje zaleta za ono što predstoji, a to je borba za gornji deo tabele i zacrtani plej of. Prva naredna prepreka je ekipa Pančeva, koja jeste na začelju tabele, ali ovom duleu Naisa prilazi sa maksimalnom ozbiljnošću.

 

Na treninzima sve pršti, a trener  Slavko Krnjajac pokazao je da je i dalje u dobroj kondiciji i na prirodnom mestu pivota, ali i na poziciji organizatora igre.  Krnjajac je uveren da  Naisa u naredni meč ulazi sa novom energijom i ubeđen je da će niška publika itekako imati šta da vidi. Jelena Knežević i Iva Đorđević, pojačanja na levom beku i na desnom krilu su se brzo adaptirala, a napredak u igri pokazuju i devojke koje su već bile u Naisi. Jedna od onih koja tek treba da pokaže koliko vredi je i levo krilo Jelena Stojanović. Ona ističe da se jako dobro radi i da je atmosfera u ekipi na visokom nivou. Očekuje da ljubitelji rukometa budu vetar u leđa ekipi koja želi u vrh tabele.

 

O duelu u kupu, a pre svega o predstojećoj utakmici sa ekipom Pančeva opširnije u izjavama trenera Slavka Krnjajca i levog krila Jelene Stojanović.

 

Utakmica sa ekipom Pančeva igra se u subotu, 4.februara, u 19,00 sati, a ulaz u halu „Čair“ je slobodan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.