Lalatović optimista pred nastavak sezone, brinu ga samo “bonus” igrači (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog dočekaće 04.februara od 14 sati  Mladost iz Lučana u okviru 20. kola Superlige. Iz niškog tima uoči nastvka šampionata  ističu da su pripreme odrađene dobro i da je cilj plasman u plej-of.

 

Pripremne utakmice protiv ekipa Krila Sovjetov i Metalist modelu su kako Radnički treba da igra i izgleda u nastavku šampionata. Trener Nenad Lalatović zadovoljan je onim što je ekipa prikazala i ističe da su igrači rešili sve zadatke koji su pred njih stavljeni.  On dodaje da je zadovoljan pojačanjima, ali napominje da su se i ostale ekipe, među kojima i Mladost iz Lučana, pojačale i da nas očekuje zanimljivo proleće.

 

Trener Radničkog neće moći da računa Nikolu Andrića, Stefana Dimića i Filipa Freja koji su povređeni, dok je Mateja Petrović još uvek rovit. Kada su u pitanju bonus igrači još uvek se ne zna ko će, od malobrojnih igrača, na koje Lalatović može da računa dobiti priliku. Na poziciji napadača, umesto Štulića koji je napustio klub, mogao bi da se nađe oporavljeni Miljan Škrbić koji se posle više od godinu dana vraća na teren.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.