Naisa sa optimizmom nastavlja sezonu (VIDEO)

 

Šansa za revanš-subota, 5.februar, 18.30 – hala „Čair“! ULAZ SLOBODAN!

 

U subotu, 5.februara, utakmicom sa ekipom Mladosti iz Nove Pazove Naisa nastavlja takmičenje u Arkus ligi. Nastavak šampionata svi u Naisi očekuju sa optimizmom, jer, očigledno je da u niškom superligašu duvaju neki novi vetrovi. Nakon kratkog zastoja, ambicija je ponovo tu, a ona se, trenutno, odnosi na plasman u plej of.

 

Optimizam u Čairu grade pre svega na dobrom radu u pripremnom periodu, ali i na činjenici  da je finansijska situacija stabilizovana, a da su, na igračkom polju,  deficitarne pozicije popunjene!

 

Katarina Kosanović pojačala je konkurenciju na golu, a prilično je osvežena i bekovska linija, koja je najviše i oslabljena u prethodnom periodu. U Naisu su stigle čak tri igračice i to sve tri povratnice, koje mogu da igraju na poziciji beka – Jelena Terzić, Teodora Petković i Nina Milovanović.

 

Biće potrebno izvesno vreme da sve „legne“ kako treba, ali je trener Živojin Maksić svestan da su dobri rezultati potrebni odmah, jer, kako kaže, čak šest timova konkuriše za 4-u poziciju koja vodi u plej of. Prvi tim iz  ove grupe gostuje već u subotu, a Naisa želi do pobede sa više od jednog gola razlike, sa koliko je slavila ekipa Mladosti u Novoj Pazovi na otvaranju prvenstva.

 

O nesrećenom porazu u 1.kolu šampionata, ali  i očekivanjima u predstojećem duelu, pored Živojina Maksića, šefa Stručnog štaba, govorile su i igračice Olivera Nikolić i Milica Ranđelović, kao i Slobodan Dimitrijević, tehnički rukovodilac.

 

Kapitenka Olivera Nikolić ističe da je „hemija“ u timu odlična i da ekipa u dobrom raspoloženju očekuje nastavak prvenstva. Istog je mišljenja i Milica Ranđelović, dok Slobodan Dimitrijević ne može da preboli izgubljene bodove u Novoj Pazovi i kaže da je to jedan od najbolnijih poraza u njegovoj karijeri u Naisi dugoj 50 i kusur godina!

 

Utakmica sa ekipom Mladosti iz Nove Pazove igra se u hali „Čair“ u subotu, 5.februara u 18,30 sati, a ulaz je slobodan!

 

 

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.