Naisa protiv lidera traži bod za plasman u plej-of (VIDEO)

 

Tako blizu, a tako daleko! Naisu bod deli od plasmana u plej of Arkus lige, ali je neophodno da se taj bod osvoji protiv ekipe Bekamenta, lidera na tabeli i polufinaliste EHF Evrokupa!

 

Utakmica, poslednjeg, 22.kola osnovnog dela šampionata na programu je u subotu 30.aprila u 18,30 sati u hali „Čair“.

 

U Naisi su svesni težine situacije, ali i lepe prilike da se u turbulentnoj sezoni nađu u doigravanju za titulu, što je malo kom klubu u Nišu pošlo za rukom ove godine.

 

Trener Živojin Maksić žali za propuštenom prilikom u Šapcu, ali i veruje u svoju ekipu da može do povoljnog rezultata sa Bekamentom.

 

Optimizam provejava i među rukometašicama,  a kapitenka Olivera Nikolić i ubojiti desni bek Jelena Terzić ističu da važan meč dočekuju spremno i da će ostaviti srce na parketu.

 

 

Od presudne je važnosti, kako podvlači i tehnički rukovodilac Slobodan Grga Dimitrijević, da publika Naisi bude vetar u leđa.

 

Ulaz je slobodan, a ljubitelji rukometa imaju priliku da pruže podršku niškim rukometašicama u subotu, 30.aprila u 18.30 sati.

 

U slučaju pobede Naisa će u polufinalu plej ofa verovatno igrati sa Jagodinom, u slučaju nerešenog rezultata u doigravanje za titulu će sa Bekamentom,dok će u slučaju poraza tim iz Niša, po svemu sudeći, završiti ovogodišnje učešće u šampionatu.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.