Naisa – prošle sezone za titulu, ove za opstanak (VIDEO)

Ambicije Naise promenile su se praktično preko noći! U prethodnoj sezoni cilj je bila šampionska titula, a u ovoj predstojećoj-opstanak u ligi. Teškoće u finansiranju uzele su danak, pa je kompletna prva postava otišla iz Niša. Novom treneru Živojinu Maksiću neće biti lako, da ostvari primarni cilj-opstanak u elitnom društvu. Mladi stručnjak zasukao je rukave…

 

Mlade igračice Naise koje možda nisu imale dovoljnu minutažu u minulom prvenstvu, u ovoj sezoni imaće itekako prostora za dokazivanje.

 

Izuzetno mlad sastav, koji gotovo u celosti čine igračice iz Naisine škole rukometa predvodiće Olivera Nikolić, koja će nositi i kapitensku traku…

 

Očekuje se da se timu priključi i neka iskusnija rukometašica, kako bi ostvarenje cilja bilo realnije. Za sada je tu Anja Belić, koja je već nastupala za Naisu. U svakom slučaju, pred Naisomje izuzetno teška sezona. Ovakvu situaciju ne pamti ni Slobodan  Dimitrijević koji je u klubu od osnivanja, već 51 godinu.

 

Do početka sezone ima dovoljno vremena da se  igračice koje su na okupu uigraju, ali da u niški tim stigne još koja iskusnija igračica, koja bi, sasvim sigurno, bila od velike pomoći.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.