Novi remi Radničkog

Fudbaleri Radničkog i Čularičkog remizirali su u petom kolu Superlige Srbije, a treći uzastopni susret ovih ekipa završen je bez golova. Poluprilika i prilika bilo je na obe strane, ali su mreže mirovale.

Nakon ubedljivog poraza u kvalifikacijama za Ligu konferencija činilo se da Radnički može da pobedi na Banovom brdu, ipak to se nije desilo. Umor i slabe tačke domaćih, niški tim nažalost nije iskoristio na pravi način. Imali su gostujući igrači nekoliko prilika da promene rezultat, ali se u nekoliko navrata se nisu najbolje snašli. Napadao je i Čukarički, ali je Kahriman u više navrata dobro intervenisao.

 


Pretili su domaći i u nastavku, ali su ih nepreciznost i golman Kahriman sprečili da povedu. Nije odustajao ni Radnički, a dobru priliku imao je Kasailca kada je šutirao pravo u golmana Mićovića. Nakon toga Čukarički je imao dve dobre prilike, ali na sreću Nišlija rezultat nije promenjen.

 

Radnički posle nekompletnog petog kola ima 6 bodova. U narednom kolu Nišlije ce na Čairu docekati Proleter koji je do sada osvojio samo jedan bod.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.