Naisa nakon pauze dočekuje Kikindu (VIDEO)

 

Subota, 11.03.u 18,30, sala OŠ „Mika Antić“, Naisa-Kikinda

 

Ovog vikenda nastavlja se rukometni šampionat. Nakon pauze, koja je došla u pravi trenutak, rukometašice Naise dočekuju ekipu Kikinde.

-Moram da budem iskren. Pauza nam je dobro došla. Veliki broj igračica bio je povredjen, a samopouzdanje poljuljano. Iskoristili smo pauzu da se najpre kompletiramo, a onda i da kvalitetno radimo. Radili smo mi kvalitetno i ranije, ali mislim da je došlo vreme da taj naporan rad naplatimo. Nismo na sjajnoj poziciji, ali sve zavisi od nas, od naših igara i naših rezultata. Ja u devojke verujem-ističe Slavko Krnjajac, trener Naise.

 

Mlada reprezentativka Anastasija Nedeljković potvrdjuje reči trenera da je rad u proteklom periodu bio žestok.

-Odlično smo iskoristili ovu pauzu da podignemo i nivo fizičke forme, ali da se podignemo i na psihološkom planu. Najbitnije da smo sve u stroju i sigurna sam da ćemo protiv Kikinde, uz podršku navijača, pružiti dobru igru i zabeležiti pobedu-nadovezuje se golmanka Naise.

 

Atmosfera u ekipi je znatno bolja i očigledno je da je prethodni period iskorišćen na pravi način, tako da se u finiš prvenstva ulazi sa optimizmom.

-Jeste malo nezgodno što smo trenirali malo u Čairu, malo ovde i što je raspored u prvenstvu takav, da je teško održati takmičarsku formu, ali ne želim da tražim alibi. Favoriti smo protiv Kikinde i, na kraju krajeva, ako ne možemo da ih pobedimo, onda i ne zaslužujemo elitni rang takmičenja. Siguran sam da je došlo vreme da kapitalizujemo dobar rad-zaključuje Krnjajac.

 

Utakmica 17.kola Arkus lige Srbije izmedju Naise i Kikinde igra se u subotu, 11.marta u 18,30 sati u Sali OŠ „Miroslav Antić“ u Nišu. Ulaz je slobodan.

 

Kompletnu najavu utakmice trenera Slavka Krnjajca i golmanke Anastasije Nedeljković možete videti u nastavku.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.