Naisa na mišiće do pobede u Vrbasu

Odigrala je Naisa još jedan turbulentan meč. Ekipa iz Niša slavila je u Vrbasu protiv istoimenog tima sa 33-28 (15-15).

 

Prvi deo susreta nagoveštavao je ovakav rasplet jer je Naisa u 21.minutu vodila sa 4 gola razlike, 11-7. Ipak, u nastavku je viđeno sve, samo ne rutinska pobeda.

 

Na poluvremenu je Vrbas stigao do egala, 15-15. Naisa loše otvara drugo poluvreme i domaće rukometašice stižu do čak 4 gola prednosti, 36.minut -19-15 za Vrbas. Usledila je velika borba i domaći tim držao je prednost sve do polovine drugog dela. Tada rukometašice Naise „dodaju gas“ i za tili čas, za 7-8 minuta, postižu 7 golova, a ne primaju nijedan i stižu do 27-24. U tom periodu igre blistala je Katarina Radović koja postiže 4 gola, od svojih 6 koliko je postigla na utakmici.

 

Pratila  je mlađana Simatovićeva, koja je proglašena za igračicu utakmice uz odlične krilne igračice Mariju Filipović koja meč završava sa 8 golova i Srne Sukur koja se 6 puta upisala u strelce.

 

Naisa do kraja održava i uvećava prednost za maksimalnih 33-28.

 

Vrbas, CFK „Drago Jovović“. Bez gledalaca.

Sudije:Ivan Veličković (Umčari), Nikola Ilić (Železnik).

Isključenja: Vrbas 6 minuta, Naisa 12 minuta. Sedmerci: Vrbas 7 (5), Naisa 4 (3).

ŽRK NAISA: Milena Petković, Čogurić, Ivanović, T.Petković, Đurović, Radović 6, Stojanovski 1, M.Petković, Stankovski 1, Stamenković, Nikolić 3, Filipović 8, Simatović 4, Sukur 6, Tasić 2, Gakidova 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.