Naisa ima novog trenera

Naisa ima novog trenera

 

Novi trener Naise je Slavko Krnjajac, doskorašnji strateg Mladosti iz Nove Pazove. Uprava Naise je tako na ekspresan način popunila mesto šefa Stručnog štaba nakon odlaska Đorđa Teodorovića u Dubočicu iz Leskovca.

 

Krnjajac je dobro upoznat sa igračkim kadrom Naise i ističe da će u svakom slučaju biti neophodna pojačanja, kako bi se ostvarili zacrtani ciljevi.

 

-Ekipu ćemo, naravno, graditi oko postojećih rukometašica. Najpre je neophodno da im vratimo energiju i ulijemo neophodno samopouzdanje. Imamo u planu i dovođenje pojačanja, ali ćemo, u dogovoru sa Upravom kluba, videti šta je od toga realno u ovom trenutku-u dahu saopštava Krnjajac.

 

Zbog zauzetosti hale „Čair“ Naisa će tek od ponedeljka krenuti u rad sa loptom, a Krnjajac ističe, da će ubrzo nakon toga znati na koga i koliko može da računa.

 

Cilj je da se najpre osigura opstanak u ligi, a ako se ukaže prilika, da se pokuša i nešto više od toga.

 

Krnjajac je ugovor potpisao na godinu i po, a pre Mladosti, radio je još u ženskom timu Crvene Zvezde i muškoj ekipi austrijskog Linca.

 

Upravo u Zvezdi i Lincu gradio je svoju igračku karijeru.

 

 

 

 


 

 

 

 


Povezane vesti

Radnički doveo svog “Ibrahimovića”

Samo dan nakod što je raskinuo saradnju sa dosadašnjim sportskim direktorom Markom Jovanovićem, Fudbalski klub Radnički predstavio je najnovije pojačanje,

Naisa nije blistala, ali pobedila (VIDEO)

Rukometašice Naise kalendarsku 2020. godinu otvorile su pobedom. U 10. kolu Super lige Srbije savladana je ekipa Mladosti iz Nove

II Kup Timočke krajine za osobe sa invaliditetom

Oko 40 takmičara iz Knjaževca, Bora, Zaječara,…kao i gosti iz Bugarske iz Vidina, nadmetaće se šahu, trci kolicima, bacanju pikada

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.