Naisa igra u Novom Sadu za opstanak

 

Sreda, 19.04.2023.god. ŽRK Vojvodina-ŽRK Naisa

 

U preostala 2 kola Arkus lige za žene, rukometašice Naise jure opstanak. Pauza zbog reprezentativnih obaveza iskorišćena je za pojačan rad. A upravo EHF nedelja trebalo bi da posluži kao dobar podstrek, jer je gotovo pola tima Naise bilo uključeno u rad reprezentativnih selekcija. Trener Slavko Krnjajac je odnedavno prvi trener juniorske reprezentacije, dok su na okupljanju izabrane selekcije bile i Jelena Knežević sa „A“ timom, Jana Milošević i Anastazija Nedeljković sa juniorkama i Jelena Mirković sa pionirskom reprezentacijom.

-To jeste priznanje za Naisu, ali to je i obaveza da stalno pokazujemo i dokazujemo da nam je mesto u vrhu. Preostala dva meča su prilika da potvrdimo da vredimo. Za nas je najvažniji naredni meč i tako se i ponašamo. Očekuje nas duel sa ekipom Vojvodine i želimo da pokažemo kvalitet i da osvojimo bodove spasa-u dahu saopštava Slavko Krnjajac, trener Naise.

 

 

Česte pauze u prvenstvu sigurno da ne doprinose kontinuitetu, ali kako je za Naisu, tako je i za ostale.

-Nama je najbitnije da nemamo zdravstvenih problema i da su sve devojke u konkurenciji za utakmicu sa Vojvodinom. Daćemo sve od sebe i nadamo se povoljnom rezultatu-zaključuje Krnjajac.

 

U odsustvu šefa Stručnog štaba zbog reprezentativnih obaveza, sa ekipom Naise i to jako dobro radila je Teodora Petković, pomoćni trener.

Naisa se nalazi u zoni ispadanja i  trenutno ima bod manje od Radničkog i dva boda manje od ekipe Bora, ali ima i sudbinu u svojim rukama.

Sa dve pobede u preostala 2 kola sigurno ostaje u društvu najboljih, jer ekipa Bora ima samo još jednu utakmicu i to protiv ekipe Jagodine, a Naisa je bolja i u medjusobnim susretima.

Ekipa Radničkog dočekuje Kikindu, a onda na zatvaranju osnovnog dela prvenstva gostuje upravo Naisi!

Kao što trener Krnjajac kaže, najvažnija je ipak, ona naredna utakmica.

Utakmica 21.kola Arkus lige, Vojvodina-Naisa, igra se u sredu, 19.aprila u 20 sati.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.