Naisa se dobro držala, ali ipak poražena u Kragujevcu

 

SPD Radnički- ŽRK Naisa 30-28 (16-16)

 

Odigrala je Naisa prilično dobar meč u Kragujevcu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Trijumfovala je ekipa Radničkog sa 30-28 (16-16).

 

Tokom većeg dela susreta viđena je borbena utakmica. Ekipe su se u prvom poluvremenu smenjivale u vođstvu, a egal rezultat u tom delu meča je možda i najpravedniji, 16-16.

 

U drugom delu utakmice, domaći tim je zaigrao agresivnije i u jednom trenutku imao i 4 gola prednosti, u 44.minutu, kada je bilo24-20 za Radnički.

 

Pokušala je Naisa sve, a sa po 2 gola Tamare Simonović i Sanje Stamenković, stigla i na samo gol zaostatka. U 50. minutu bilo je 25-24 za domaćina, ali snage za preokret nije bilo.

 

Još jednom se pokazalo da Naisa ima kratku rotaciju, pa su igračice i ovaj meč napustile pognute glave.

 

Najefikasnija u Naisi bila je Sanja Stamenković, koja se 7 puta upisala u strelce, 6 golova je postigla Olivera Nikolić, a 5 Jelena Stojanović, koja je konačno pokazala da može da bude itekako efikasna.

 

Jesenji deo prvenstva je tako završen na 9. mestu, sa samo 7 osvojenih bodova. Što je ispod renomea Naise.

 

Prvenstvo će biti nastavljeno krajem januara, a protivnik Naise u 12. kolu biće ekipa Bekamenta.

 

 

 

Kragujevac.SPD „SBB hala Jezero“.

Sudije: Vladimir Vučić, Marko Obradović.

Sedmerci : Naisa 4 (4), Radnički 7 (5).

Isključenja: Naisa 16 minuta, Radnički 12 minuta.

ŽRK NAISA: Ivanović, Nedeljković, Đurović 3, M.Petković, J.Stojanović 5, Rajković, Milošević, Simonović 3, Nikolić 6, Mladenović, Milovanović 1, T.Petković, B.Stojanović, Stamenković 7, Mihajlović 3.

SPD RADNIČKI: Pojužina, Pidro, Milosavljević, Dragićević, Veličković 10, Vučićević, Inđić 8, K.Petrović 1, Rašković, Bjelak 1, Bogunović 7, Ranković, T.Petrović 3, Kostić, Ranković, Andrić.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.