Beli Jovanović na klupi Železničara do kraja plej-of

Svetislav Beli Jovanović pojačao je stručni štab RK Železničar, te će do kraja plej-ofa sedeti na klupi niškog kluba. Debi će imati u meču protiv pančevačkog Dinama, koji je na programu u subotu od 19h.

Želja će sa iskusnim strategom pokušati da do kraja popravi utisak. Iz niškog kluba zahvalni su Upravi Naise, koja je kako kažu: „imala sluha da svog trenera na neki način pozajmi“.

Posle niza razgovora sa čelnim ljudima grada, koji vode brigu o sportu, sa ljudima iz Železničara, a tek uz dozvolu Miloša Stojanovića, predsednika Naise, koji je, sa svojim saradnicima, ove sezone doneo potpunu stabilizaciju tom klubu i spasio ga iz veoma teške situacije, eto me, da probam da pomognem „Želji“ da se izvuče maksimum do kraja sezone. Drugim rečima, da probamo da dobijemo sve preostale četiri utakmice do kraja plej-ofa. Ekipu sam gledao konstatno od početka sezone, ali to je jedno, a sasvim drugo ući u sistem u kome ona već mesecima funkcioniše. Videćemo šta i koliko može da se uradi za jedan, dva treninga do utakmice sa Dinamom, kaže Jovanović.

Nišlije su u prvom meču poražene u Pančevu minimalnim rezultatom 26:25, a ni sada neće biti lako. Vejin je povređen od starta plej-ofa, a Jovanović ističe da su neizvesni nastupi još nekih igrača.

Ključno je da što bolje sastavimo odbranu i da ne razbranimo Zlatanovića, što bi nam u velikoj meri olakšalo posao. Dinamo je preiskusna ekipa i to moramo da znamo. Bekovi Vučković i Dimitrijević vuku mnogo toga, ali, ako mi odigramo na najvišem nivou, verujem da možemo do pobede, rekao je on, a preneo sajt kluba.

Ulaz u halu Čair je slobodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.