“Nais” uspešan u Bugarskoj. Oduševio mladi Radulović

 

U subotu je u Bugarakom gradu Burgasu održan je međunarodni turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom na kome su takmičari niškog Naisa ostvarili zapažene rezultate.

 

Na turniru su pored domaćina iz Bugarske učešće uzeli i igrači iz Rumunije, Crne Gore, Hrvatske i Srbije. STK OSI Nais je učestvovao sa 5 igrača u četiri različite kategorije.

 

Najprijatnije iznenađenje turnira bio je mladi Nišlija Andrej Radulović koji se takmičio u kategoriji T1-5 /u kolicima/. On se dokopao srebrne medalje pored mnogo iskusnijih igrača i time pokazao da je vredno trenirao u prethodnom periodu. Ovo je za njega ogroman podstrek da trenira još više i kvalitetnije.

 

 

Zlatnu medalju za Nais osvojio je Milan Antić koji je bio najbolji u kategoriji T7. Dario Stošić je osvojio srebrnu medalju u kategoriji T8-9 dok je Darko Anđelković osvojio bronzu u istoj kategoriji.

 

Stonoteniseri Naisa po povratku iz Bugarake nastavljaju sa treninzima, a sledeći turnir ih očekuje već 24. septembra u Nišu gde će biti održan tradicionalan turnir “Trofej Nais”.

 

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.