Naisa u petak protiv Juniora za početak naporne serije utakmica (VIDEO)

Rukometašice Naise spremaju se da nastave pobednički niz u tekućem šampionatu. U halu „Čair“ stiže ekipa Juniora iz Beograda koja jeste na začelju tabele, ali koja je itekako znala da u prethodnim godinama „pomrsi konce“ favoritima.

Trener Naise Svetislav Jovanović svestan je da je njegov tim kvalitetniji. Ne želi da potceni rivala, ali želi da šansu ukaže i mlađim igračicama. Jedna od onih rukometašica koje će dobiti „pristojniju“ minutažu jeste i levi bek 19-ogodišnja Teodora Petković, izdanak Naisine škole rukometa.

U ekipi Naise Katarina Radović je i dalje na poštedi, kako bi važne utakmice u kupu, a posebno u Evropi, dočekala potpuno spremna. Sve ostale igračice su na raspolaganju treneru Jovanoviću, pa i sjajna golmanka Anastasija Čogurić, koja je svojim odbranama itekako doprinela pobedom protiv ekipe Mladosti.

Utakmica sa Juniorom sjajna je prilika da trener Naise „razigra“ što veći broj igračica pred predstojeće duele sa Medicinarom u prvenstvu, Bekamentom u nacionalnom i Pelisterom iz Bitolja u Čelendž kupu.

U niškom superligašu se ide korak po korak i trenutno najvažnija utakmica je ona-sledeća, a to je utakmica sa Juniorom koja se igra u petak, 25.januara, od 20,00 sati u hali „Čair“. Ulaz je slobodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.