Naisa uspešna i protiv Voždovca

Rukometašice Naise započele su novi pobednički niz! Kao gošće, Nišlijke su slavile protiv ekipe Voždovca. Utakmica je rešena već u prvom poluvremenu kada je Naisa imala I dvocifrenu prednost, a na poluvreme je otišla sa 9 golova razlike.

U drugom delu susreta, domaće su uspele da priđu na tri gola zaostatka, ali bi po pravilu u tim trenucima na scenu stupala Nada Pejović koja je rešetala gol Voždovca. Utakmicu je završila sa 12 golova i sa pravom proglašena za igračicu utakmice.

Trener Naise Svetislav Jovanović zadovoljan je zbog nove pobede.

“Zaista sam zadovoljan, Nije bilo lako, ali smo uspeli da ubedljivo slavimo i to je u ovom trenutku najvažnije. Idemo dalje, već u sredu imamo novo gostovanje”-kratko raportira strateg Nišlijki.

Zbog obaveza u Čelendž kupu Naisa će odigrati još jednu utakmicu “preko reda”. Već u sredu, superligaš iz Niša odigraće utakmicu 8.kola protiv ekipe Minakve u Novom Sadu, koja je ovog vikenda uspela da slavi protiv ekipe Medicinara.

Beograd, Hala “Šumice”. Gledalaca: 100. Sudije: B.Radaković, N.Bakmaz. Sedmerci:  Voždovac 8 (7), Naisa 3 (3). Isključenja:  Voždovac  10 minuta, Naisa 12 minuta.

VOŽDOVAC 1955: Stanojević, Radulović 1, Mančić 4, Todorović, Lukić, Petronijević 2, M.Petrović 4, K.Petrović 4, Mitrić, Božinović 11, Vasić 2, Mitrović 4, Erdeljanović, Andrić.

NAISA: Čogurić, Ivanović, Nikolić 2, Ivković, Karalić, Zdravković 1, Bojičić 1,  Stefanović 1, Radović 4, Stojanovska 4, Bogdanović, Pejović 12, Petković , Stamenković 1, Tanasković 4, Filipović 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.