Kata tim Elida nastavlja da niže uspehe

Kata tim Elida nastavlja da niže uspehe

Proteklog vikenda u Čačku je održano Prvenstvo uže Srbije za seniore. Takmičari karate kluba Elid iz Niša osvojili su dve zlatne i bronzanu medalju.

Zlate medalje su osvojili seniori u ekipnoj i Andrija Stanković u pojedinačnoj konkurenciji. U sastavu kata tima Elida našli su se Andrija Stanković, Dimitrije Ristić i Lazar Rajković koji su i na prvenstvu Srbije 2019. godine osvojili prvo mesto i u Niš doneli titulu seniorskih prvaka Srbije. Realno je očekivati da se najbolji rezultat ponovi i ove godine, kako za kata tim tako i za Andriju Stankovića.

Bronznu medalju osvojio je Dimitrije Ristić, najmlađi osvajač medalje na Prvenstvu uže Srbije. Već treću godinu uzastopno je među tri najbolja takmičara, a od njega se može očekivati da se i sa državnog prvenstva za seniore vrati u Niš sa jednom od medalja u pojedinačnoj konkurenciji.

Spisak reprezentativaca za Balkansko prvenstvo koje će se održati u Beogradu od 6. do 8. marta i dalje nije poznat, ali nakon današnjih vrhunskih rezultata takmičari karate kluba Elid su postali ozbiljni konkurenti. Nedelju dana kasnije održaće se Prvenstvo Srbije.


Povezane vesti

Niški košarkaši u kolicima dobili pojačanje

  Stručni štab i igrači KKK Nais se nalazeu Kragujevcu na pripremama i jači su za Vilijama Maksimovića, nekadašnjeg reprezentativca

Sve desetke za organizaciju međunarodnog All star vikenda amaterske košarke (VIDEO)

Prethodnih dana Niš je bio mesto u kome je amaterski sport još jednom pobedio granice i promovisao prave vrednosti. Sale

Naisa protiv Kikinde za prekid loše serije

  Nakon dvomeča u EHF Evrokupu i poraza od Elčea, Naisa se okreće domaćem šampionatu. U stručnom štabu Naise ističu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.