Jakov Đorđević opravdao podršku GO Medijana (VIDEO)

Tekvondo klub Feniks je poslednjih godina prepoznatljiv po odličnom radu sa mladim sportistima. Kvalitet povezan sa kontinuitetom dobrog treninga počeo je da daje i značajne rezultate na velikim takmičenjima.

Jakov Đorđević, jedanaestogodišnjak iz Niša, osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu u kategoriji do 40 kilograma. Bilo mu je ovo prvo učešće na velikom takmičenju i odmah je ostvario zapažen rezultat.

Jakov je šesti razred u osnovnoj školi “Vožd Karađorđe” i odličan je učenik. Zahvaljujući dobroj organizaciji rada u klubu stiže i da dobro trenira i postiže vrhunske rezultate, ali i da redovno i uspešno završava školske obaveze. Iako je veoma mlad želi da u Feniksu dočeka i seniorska takmičenja i da klubu donese još mnogo uspeha.

Tekvondo klub Feniks postoji osam godina i za tako kratko vreme uspeo je da okupi veliki broj dece i već mnogi od njih imaju odlične rezultate na ozbiljnim takmičenjima.

Deca su izuzetno zadovoljna u Feniksu i osim što vredno treniraju u klubu se lepo i provode.

Gradska opština Medijana prepoznaje rad klubova poput Feniksa i nalazi način da im pomogne.

Iz Medijane su najavili da će i u budućnosti pomagati klubove poput Feniksa i mlade sportiste poput Jakova. Mladi Jakov je budućnost tekvondoa u Nišu i Srbiji i odličan je primer za sve mlade koji počinju da se bave sportom. Klub Feniks takođe, ukoliko nastavi sa ovakvim radom uz decu poput Jakova, ima potencijal da postane značajno ime u svetu borilačkih veština.

 

Ovaj sadržaj je deo projekta „Sport u GO Medijana“ koji je sufinansiran iz javnih sredstava Gradske opštine Medijana. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.