Uspeh kik boksera Niša kao uvertira za “Balkan best fighters”

Na Ful kontakt prvenstvu Srbije, održanom proteklog vikenda u Senti, takmičari Kik boks kluba “Niš”, još jednom su napravili dobar rezultat.

Svih 5 takmičara ovog kluba koji su nastupili na prvenstvu osvojilo je medalju (po 2 zlatne i srebrne i jedna bronzana) kao i pehar za najboljeg borca koji je pripao Milošu Jankoviću u kategoriji do 81kg u “A” klasi.

Pored njega zlatom se okitio i junior Lazar Arsić u kategoriji do 57kg.  Srebrnu medalju osvojili su Stefan Jovančić, senior “B” klase, u kategoriji do 60kg i juniorka Natalija Gigić u kategoriji do 60kg. Do medalje i to bronzane među kadetkinjama stigla je i Nikolina Stevanović u kategoriji do 50kg

U Kik boks klubu “Niš” ističu da su ponosni na uspeh svojih boraca: ” Na Ful Kontakt smo izašli sa malim brojem takmičara, zbog troškova samog takmičenja, dok ćemo u punom sastavu nastupiti na nama najznačajnijem takmičenju “Balkans Best Fighters”, međunarodni turnir, koji po četvrti put organizujemo u Nišu, od 15. do 17. novembra 2019. godine, u Hali “Mika Antić”, gde očekujemo učešće preko 700 takmičara iz dosta država. Prijave za turnir su u toku, za sada su prijavljeni kikbokseri iz Bugarske, Rusije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Slovenije, Grčke i Srbije. Prijave traju do 8. novembra tako da se očekuje još dosta takmičara i zemalja”, istakao je Srđan Radulović – trener KBK “Niš”, i organizator turnira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.