Fudbalerke Mašinca ipak igraju baraž

Na zajedničkom sastanku fudbalerki, članova upravnog odbora i stručnog štaba Ženskog fudbalskog kluba Mašinac, doneta je jednoglasna odluka da se “nametnuti” baraž za opstanak u Superligi ipak igra.
Naime, 10 dana nakon završetka sezone, u kojoj su uspele u poslednjem kolu da obezbede opstanak, FSS je usvojio žalbe Spartaka DOO na mečeve sa Crvenom zvezdm. Na taj način, Subotičanke su dobile novih 6 bodovai tako pretekle niški klub na tabeli, poslavši ih u baraž sa ekipom Kolubare. Iako je takva odluka nepravedna i nekorektnau Mašincu su ipak odlučili da je u ovom trenutku ipak bolje da odigraju te mečeve “i na sportskom polju reše problem, u koji su ne, svojom voljom, uvučeni.
Ujedno su iz tabora zelenih predložili i termine odigravanja baraž mečeva, a  to su nedelja 11. jun u 19.00h u Lazarevcu, dok bi se revanš igrao u četvrtak 15. juna od 17.00h u Nišu. Tim povodom uprava Mašinca pozvala je navijače zainteresovane za odlazak na prvi meč u Lazarevac, da im se jave kako bi se organizovao karavan podrške niškim fudbalerkama na veoma teškom gostovanju.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.