Rolerašice “Ekstrima”donele odličja i sa drugog takmičenja Istočno-evropskog kupa

Drugi ovogodišnji  nastup na Istočno-evropskom kupu potvrdio je kvalitet rolerašica niškog Ekstrima. Sa dvodnevnog takmičenja, održanog 3. i 4. juna u mađarskom gradu Sombatelju, donele su tri medalje i dva četvrta mesta.

U konkurenciji juniorki do 10 godina Nera Đoković osvojila je srebro, a Tara Todorović bronzu. Kao trećeplasirana, u kategoriji juniorki do 12 godina, završila je i Marta Branković, dok je u istoj kategoriji Lola Ignjatović takmičenje okončala na četvrtoj poziciji. Četvrtoplasirala je, u kategoriji mladih do 16 godina, bila i Mitra Branković.

Iako su navikle sugrađane da sa međunarodnih takmičenja donesu bar po jedno zlato, takmičarke Ekstrima zadovolje su svojim plasmanom, jer su se, rezultatski, svakako svrstale u najbolje profesionalne rolerašice ovog dela Evrope.

Inače, i drugi Kup protekao je u znaku oštre konkurencije. Učestvovalo je 13 klubova iz Mađarske, Austrije, Slovačke i Srbije, a staza u Sombatelju najbolja je od svih na kojima su naše predstavnice imale priliku da voze. Njihov prostor za vežbanje i dalje je nebezbedni parking, pa iz Inlajn spid skejting tima “Ekstrim” ne prestaju da ukazuju na nužnost i hitnost izgradnje profesionalne roler-staze.

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.