Bokseri niškog Viteza najboli na Prvenstvu jugoistočne Srbije

 

 

Odličan rezultat i niških Vukova

 

 

Protekla dva dana u Leskovcu je održano Prvenstvo jugoistočne Srbije u olimpijskom boksu. U konkurenciji takmičara iz 21 kluba, najviše uspeha opet su imali niški bokseri,  pre svega članovi Bokserskog kluba Vitez.

 

 

BK Vitez je pone pehar najboljeg kluba prvenstva sa čak 13 zlatnih medalja i još jednim finalom koje će se održati naknadno. Zlatne medalje osvojili su kod seniora: Lazar Arsić, Jovan Stojiljković, Neda Brkić, Natalija Gligić, Vladana Radonjić, Jelica Kekelović, dok je  Miloš Janković posle dve pobede izborio odloženo finale. Zlatom su se okitile i omladinka Anđela Petrović i juniorka Nikolina Stevanović, te kadeti Vuk Manić, Bojan Veljković, Nada Krivačević, Ivan Krivačević i Staša Tasić. Pored toga srebrne medalje za ekipu Viteza osvojili su  Vladimir Đorđević i Petar Janković i omladinac Pavle Milosavljević

 

 

Pored pehara za najbolji klub na prvenstvu još jedan pehar ide u Niš. Njega je osvojila Nikolina Stevanović kao najbolja takmičarka prvenstva.

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

Još jedan niški klub zabeležio je sjajan rezultat na ovom prvenstvu, a to je Boks klub Vukovi 018. Oni su u Leskovcu nastupili sa četvoro takmičara i svi su se okitili zlatnim medaljama.

 

Omladinac Ognjen Mitrović je sa dve sigurne pobede doso do zlatne medalje, a najsjanijim odličjem okitili su se i junior Vuk Đorđević, te kadeti Pavle Mitrović i Ksenija Drašković.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.