Zlatni delfini dočekuju Australiju na bazenu Čair

U okviru priprema za predstojeći finalni turnir Svetske lige i Svetsko prvenstvo, vaterpolo reprezentacija Srbije odigraće prijateljski meč sa selekcijom Australije na Čairu.

Duel je zakazan za sredu 14. jun u 19:30h. Ulaz je slobodan, ali uz besplatnu ulaznicu. Besplatne ulaznice biće deljene na biletarnici bazena Čair u utorak i sredu. Jedna osoba moći će da podigne najviše dve ulaznice.

Finalni turnir biće održan u Ruzi, predgrađu Moskve, krajem meseca, dok je Svetsko prvenstvo u Budimpešti zakazano za drugu polovinu jula. Naš nacionalni tim počeo je sa pripremama 1. juna. Na spisku selektora Dejana Savića nalaze se: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Dimitrije Rističević, Viktor Rašović, Filip Filipović, Milan Aleksić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Ognjen Stojanović, Andrija Prlainović, Dušan Vasić, Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Nikola Jakšić, Miloš Ćuk, Nemanja Vico, Strahinja Rašović i Dušan Mandić.

Ulaznice za duel između Srbije i Australije su besplatne i biće deljene na biletarnici bazena Čair u utorak i sredu. Jedna osoba moći će da podigne najviše dve ulaznice.

Pored Niša, selekcije Srbije i Australije odigraće prijateljske mečeve i u Kruševcu (četvrtak, 18h) i dan kasnije u Kragujevcu (19h).

 

Autor: Kristina Krstić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.