Rukometni dan u Nišu (VIDEO)

Niška dvorana Čair će u sredu 14. juna biti domaćin i muške i ženske rukometne reprezentacije Srbije koje očekuju  dva izuzetno važna meča.

Od 18 časova  na teren će izaći ženska selekcija Srbije koja će odigrati meč protiv Italije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenststvo u Nemačkoj 2017. Godine.  Odmah zatim, od 20 sati i 45 minuta na parketu dvorane Čair snage će odmeriti muške selekcije Srbije i Poljske u okviru kvalifikacija za evropsko prvenstvo u Hrvatskoj 2018. Godine.

Devojke u Nišu očekuje drugi meč baraža za Svetsko prvenstvo, a u prvom su u Padovi stekle ogromnu zalihu od 10 golova prednosti, savladali su Italiju 33:23 i utakmica u Čairu trebala bi da bude potvrda kvaliteta naše selekcije.

Muškarci protiv Poljske imaju teži zadatak, iako su trenutno prvi u kvalifikacionoj grupi, pobeda im je potrebna da se zadrže na toj poziciji i stvore dobru atmosferu pred put u Belorusiju, na megdan protivniku od koga su izgubili jedinu utakmicu u dosadašnjem delu kvalifikacija.

Ozbiljnost našeg tima dokazuje činjenica da su se u Nišu okupili pet dana pred kvalifikacioni meč, a ekipa portala “Sport juga” ih je zatekla na treningu u sali Osnovne škole Dušan Radović.

Karte koje važe za oba meča se mogu nabaviti po ceni od 200 dinara, a u prodaji su od 11. juna na biletarnici hale “Čair”, svakog dana od 10 do 18 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.