Završena je Zimska futsal liga FSO Aleksinac – pobedili “Klinci” (VIDEO)

Svedoci smo da popularnost futsala raste iz dana u dan, ali u nekim gradovima „igra na petoparcu“ već ima dugu tradiciju. U Aleksincu je u subotu 3. marta završena 14. Futsal liga Fudbalskog saveza opštine. Liga je počela 3. decembra i nakon tri meseca takmičarskog dela u aleksinačkoj Hali sportova održana je atraktivna završnica, finale i utakmica za treće mesto.

Kao i uvek, Sportski savez Aleksinca je podržao ovu manifestaciju i pomogao da ona okupi veliki broj mladih učesnika.

Finale je odigrano u sjajnoj takmičarskoj atmosferi. Dva tima koja su najviše pokazala bili su Kazino Cezar i Klinci Oaza. U finalu, nakon 40 minuta neizvesne borbe, pobedila je ekipa Klinci Oaza rezultatom 3:2. Treće mesto zauzela je ekipa Ćule Auto koja je savladala mladu i poletnu ekipu Drim Tim.

Broj posetilaca je potvrda da su u Aleksincu napravili dobar posao što se afirmacije ovog sporta tiče, a za naredni period spremaju se i nove akcije.

Aleksinac u futsalu ima predstavnika u Regionalnoj ligi Srbije. Nakon prvog dela prvenstva KMF Aleksinac se nalazi na prvom mestu, a u martu se nastavlja takmičenje. Aleksinčani u njemu nastupaju sa velikim ambicijama, Futsal liga Fudbalskog saveza opštine je dobro došla za održavanje forme najvećeg broja igrača.

Turnir je prošao bez ikakvih problema u odličnoj organizaciji, a od poslednjeg zvižduka sudije i radosti pobedničke ekipe na terenu počeli su i planovi organizatora da sledeće godine ova sportska manifestacija bude na još većem nivou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.