Vujovićev Železničar se obrukao na startu SEHA lige (VIDEO)

U prvom nastupu u rukometnoj SEHA ligi niški Železničar se nije baš proslavio – poražen je od novosadske Vojvodine rezultatom  20:27(10:13).

Sa novim strategom, Veselinom Vujovićem, na klupi i u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu, Železničar je pružio jako lošu igru. Niški tim  igrao je sporo i bezidejno u napadu sa puno tehničkih grešaka, a u odbrai je dozvolio puno laganih pogodaka sa vrlo malo golmanskih odbrana. Sa druge strane podmlađena ekipa Vojvodine, lako je nalazila put do mreže Železičara, a u odbrani je bila čvrsta i uigrana predvođena fenomenalnim Verkićem koji je imao čak 16 odbrana.

Novosađani su od samog početka poveli,. Domaćin se nekako i držao do poluvremena koje je završena sa tri gola razlike u korist Vojvodine, a onda je u drugom delu došlo do pravog “raspada” igre niškg tima i Vojvodina je vodila i sa dvocifrenom razlikom, da bi na kraju Želja smanjio na “pristojnih” -7.-

Kod Nišlija bolji od ostalih bili su Sretenović i Spasić koji su se 5 puta upisali u strelce. Dok su se kod novosađana pored gomana Verkića istakli i Nikolić, Grozdanić i Čelica.


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.