Veliki broj medalja za Nišlije na prvenstvu u ful kontaktu

U subotu u Kraljevu odrzano je Državno prvenstvo u kik boksu u disciplini ful kontakt. Ni ovo prvenstvo nije prošlo bez niških klubova, koji su još jednom ostvarili odlične rezultate.

 

Borci Kik boks kluba “Niš” osvojili su 9 medalja: 4 zlata, 3 srebra i 2 bronzane. Zlatne medalje: osvojili su Gordana Marjanović (- 48kg seniorke “A” klasa), Nikolina Stevanović (-55kg m. juniorke), Bojan Veljković (-57kg kadeti) i Nada Krivačević (-50kg kadeti). Srebrom su se okitili Staša Tasić (- 46kg  m. juniori), Ivan Krivačević (- 63,5kg m. juniori) i Vladimir Đorđević (-71kg “B” klasa seniori), dok su bronze u Niš doneli Sara Spasić (-52kg juniorke) i Anđela Petrović (-52kg  juniorke).

 

Svemu ovome treba sosati da je Bojan Veljković osvojio pehar za najboljeg kadeta tako što je sve mečeve rešio nokautima.

 

Kako kažu KBK Niš nastupili su u podmlađenom sastavu, jer nekoliko najboljih takmičara nije nastupalo: Lazar Arsić, Miloš Janković, Neda Brkić, Natalija Savić, Natalija Gligić, Božidar Ilić, Vuk Manić, Petar Janković… Pun sastav će izaći u ring 19. i 20. juna kada je lou kik Prvenstvo Srbije.

 

 

Opet su sjajan nastup, na istom prvenstvu, imali i borci Kik boks klub Vukovi 018, Oni su na borilište izveli tri takmičara i sva tri su se okitila zlatom.

 

Šampioni su postali Ognjen Mitrović (st, Junior 63,5kg), Vuk Đorđević (ml. Junior 54kg) i Pavle Mitrovic (kadet 42kg). Zanimljivo je da su sva trojica bila ubedljiva I pobede je ostvarila prekidima borbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.