Veličković ponovo u Konstantinu!

Nisu navijači Konstantina navikli da u ovom periodu dobijaju dobre vesti, ali ova će ih sigurno obradovati. U redove niškog drugoligaša vratio se plejmejker Vladimir Veličković (31, 178) sa namerom da klubu, za koji lično kaže da mu je najdraži, pomogne u povratku na pravi kolosek.

Veličković je prošlu sezonu proveo u leskovačkom Zdravlju i bio je jedan od najboljih igrača lige. U Leskovac je i stigao iz Konstantina sezonu ranije, pa mu period prilagođavanja neće teško pasti, posebno što je član Konstantina bio u više navrata i pre toga. Ističe da mu je posebno zadovoljstvo što će opet trenirati kod Marka Cvetkovića i Jovice Antonića sa kojima ima odličnu saradnju.

Veličković iza sebe ima bogatu i uspešnu karijeru, pored pomenutih Zdravlja i Konstantina igrao je za Ergonom, Vojvodinu Srbijagas, MZT Skoplje, Handlovu iz Slovačke, Tamiš i Zlatibor.

Niške ljubitelje košarke, pored činjenice da ponovo u svojim redovima imaju jednog od najboljih plejmejkera lige, može da raduje i činjenica da je klub aktivan početkom leta, da se sa kompletiranjem igračkog kadra krenulo na vreme, za razliku od nekih prethodnih sezona. Samo ozbiljan pristup i potezi u rangu sa potpisivanjem Veličkovića mogu Niš vratiti na košarkašku mapu Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.